неделя, 12 септември 2010 г.

Средиземноморска марината

Необходими продукти:
  • 2 ч.ч. зехтин
  • 1 ч.ч. лимонов сок
  • 2/3 ч.ч. винен оцет червен
  • 3 с.л. накълцан риган
  • 2 с.л. накълцан чесън
  • 1 ч.л. смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

Смесете всички продукти освен зехтина. Пасирайте с пасатора, след което добавете бавно зехтина като продължавате да пасирате. Мариновайте поне за 6 часа.
Тази марината е подходяща за всякакъв вид месо.

Ето тук малко информация за маринатите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.