- 1 и 1/2 големи пакета бисквити "закуска какао"
- 2 пудинга ванилия д-р Йоткер
- 1л. прясно мляко
- 3 с.л. захар
- 30гр. масло
- 1 банан
- шоколадови пръчици или настърган шоколад
Начин на приготвяне:
- Млякото се затопля със захарта и когато започне да ври към него се прибавят пудингите, разтворени във вода. Когато кремът е готов се добавя и маслото. Вари се докато маслото се разтопи.
- В тава се редят ред бисквити и се заливат с топлия крем.
- В средата на тортата върху крема се слагат нарязани на тънки филийки банани.
- Реденето продължава докато свършат бисквитите и крема.
- Тортата се слага да се изстуди и преди сервиране се украсява с шоколадови пръчици или шоколад.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.