неделя, 26 септември 2010 г.

Домашна бисквитена торта с бананов вкус

Необходими продукти :

- 1  и 1/2  големи пакета бисквити "закуска какао"
- 2 пудинга ванилия д-р Йоткер
- 1л. прясно мляко
- 3 с.л. захар
- 30гр. масло
- 1 банан
- шоколадови пръчици или настърган шоколад

Начин на приготвяне:

- Млякото се затопля със захарта и когато започне да ври към него се прибавят пудингите, разтворени във вода. Когато кремът е готов се добавя и маслото. Вари се докато маслото се разтопи.
- В тава се редят ред бисквити и се заливат с топлия крем.
- В средата на тортата върху крема се слагат нарязани на тънки филийки банани.
- Реденето продължава докато свършат бисквитите и крема.
- Тортата се слага да се изстуди и преди сервиране се украсява с шоколадови пръчици или шоколад.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.