сряда, 27 октомври 2010 г.

Сос за спагети с маслини, гъби и кисели краставички

Необходими продукти:

1 глава лук
1-2 скилидки чесън
1 морков
1 сос с маслини на Барила
200 гр. гъби
100 - 200 гр сос Чили
150гр. маслини
2-3 кисели краставички
зехтин
риган, босилек, мащерка, чубрица, черен пипер

Начин на приготвяне:

- В зехтина се задушават нарязаният на ситно лук и настъргания морков, след което се добавят нарязаните гъби.
- Когато зеленчуците са готови се добавят двата соса, нарязаните скилидки чесън и подправките.
- Когато соса е готов се добавят нарязаните маслини и кисели краставички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.